Nå er det siste sjanse!

Du kan fortsatt kvalifisere deg til sluttspillet i spillturneringen vår.

Mange intense uker med kvalifiseringsrunder i Gamer?s Paradise går mot slutten i kveld. Nå skal spillerne i FIFA 11 og Gran Turismo 5 for PlayStation 3 kjempe om de siste 16 sluttspillplassene.

Den nasjonale turneringen vår har sentrert rundt PC-spillene StarCraft II og Crysis 2, i tillegg til de to PS3-spillene. Totalt 256 spillere møtes i et sluttspill som starter neste uke. Deretter flys de aller beste til hovedstaden for å kjempe i finalen 24.-26. juni.

Les også: Slik fungerer Gran Turismo 5-kvalifiseringen
Les også: Slik fungerer FIFA 11-kvalifiseringen

I premiepotten ligger verdier for inntil 250 000 kroner, inkludert rene pengepremier, heftige PC-er fra PCStyling.no, gratis spillservere hos Multigamer.no og gavekort hos Elkjøp.

Meld deg på kvalifiseringen her!

Frist for å melde seg på den aller siste kvalifiseingen i kveld er klokken 19:00. Da setter vi opp hvem som møter hvem, og resultatet av trekningen får man ved å klikke på den cupen du deltar i på turneringssiden. Fra hver kamp er satt opp har man 30 minutter på seg til å delta. Dukker man ikke opp, går motstander automatisk videre.

Opplever du juks? Nederst i denne saken forklarer vi hvordan du klager. Der fremgår det også hvordan du rapporterer resultatene.

Siste fra forsiden