StarCraft II - 2014 WCS Europe Season 3

Nå er sjansene for å se «Snute»i verdensmesterskapet små

Nordmannen røk ut av WCS Europe etter overraskende tap.

Snute ble slått ut av WCS Europe.
Blizzard Entertainment

Det ble Son «StarDust» Seok Hee som punkterte Jens «Snute» Aasgaards sjanser til å komme seg videre i årets tredje sesong i WCS Europe. Nordmannen var på forhånd ventet å gå videre sammen med nettopp StarDust, som for tiden ligger på tredjeplass på rangeringslisten internasjonalt. Den avgjørende kampen kan du se nederst i artikkelen.

Son «StarDust» Seok Hee.

Egentlig var det det noe overraskende storspillet av svenske Viktor «Miniraiser» Malmberg som sørget for at de to måtte spille om videre innpass til neste sesongrunde. Forholdsvis ukjente Miniraiser slo både StarDust og Snute, og de to måtte dermed kjempe om tredjeplassen. Sistemann i gruppen, Jo «Patience» Ji Hyun ble for øvrig slått ned til fjerdeplass i gruppen av de to spillerne.

Små sjanser for verdensmesterskap

Med utrykket blir det også betydelig vanskeligere for Snute å komme seg med i den internasjonale WCS-finalen senere i høst. Der møtes nemlig de 16 best rangerte spillerne på tvers av regionene.

For øyeblikket ligger nordmannen på 17-plass, 150 poeng bak koreanske Yang «Pigbaby» Hee Soo. Ettersom koreaneren fremdeles er med i kampen i den amerikanske WCS-serien kan han høste flere poeng. Dersom Snute likevel skulle greie å score skikkelig høyt i IEM Season IX i Toronto i slutten av august kan han snike seg lenger opp på lista.

Forøvrig er Snute den best rangerte ikke-koreanske spilleren for øyeblikket. Neste «foreigner» på lista er Snutes danske lagkamerat, Patrick «Bunny» Brix på 24-plass.

Snute storspilte under IEM Season IX-kvalifiseringen tidligere i sommer »

Her ser du kampen mellom StarDust og Snute:

Siste fra forsiden