Nå er StarCraft II: Legacy of the Void-prologen helt gratis for alle

Whispers of Oblivion leder direkte inn i historien.

Blizzard Entertainment

I sommer kunne de ivrigste StarCraft II-spillerne forhåndsbestille den kommende utvidelsespakken Legacy of the Void for å få tilgang til en liten prolog kalt Whispers of Oblivion. Onsdag lanserte Blizzard oppdatering 3.0 til StarCraft II: Heart of the Swarm, noe som gjør at prologen er tilgjengelig for alle

StarCraft II: Legacy of the Void – Whispers of Oblivion.

StarCraft II: Legacy of the Void - Whispers of Oblivion gir spillerne et knippe oppdrag som fokuserer på Protoss-helten Zeratul. Oppdragene skal byge en bro mellom historien i Heart of the Swarm-pakken fra 2013 og den nye Protoss-fokuserte utvidelsespakken.

Alt man trenger å gjøre for å skaffe seg prologen er å finne den i Battle.net-launcheren og laste den ned.

Protoss sin tur

StarCraft II: Legacy of the Void lanseres til Windows og Mac 27. oktober. Mens de to foregående spillene sentrerte seg rundt menneskerasen Terran og den insektslignende Zerg-rasen, skal Legacy of the Void fokusere på den høybårne Protoss-rasen i det som har blitt beskrevet som en desperat siste kamp mot de onde kreftene som truer med å ødelegge alt.

For øyeblikket koser mange seg med flerspillerdelen i en lukket betatest som introduserer noen nye enheter og endringer til strategispillet.

Det kan hende vi får et gjensyn med en annen serie snart.
Blizzard sier de vil vurdere å lage Warcraft IV »

Siste fra forsiden