Blizzard sier de vil vurdere å lage Warcraft IV

Når teamet runder av StarCraft II nå, skal de begynne å tenke videre.

Det er en stund siden Warcraft III nå.
Blizzard

StarCraft IIs fem år lange reise er snart omme. Etter at StarCraft II: Wings of Liberty åpnet ballet i 2010, plukket Heart of the Swarm opp tråden i 2013. I høst slippes det siste kapittelet i sagaen: Legacy of the Void. Spørsmålet er hva strategiteamet hos Blizzard vil bryne seg på videre.

Warcraft III så slik ut.

I et intervju med IGN forteller spillets produsent, Tim Morten, at de snart skal begynne å finne ut hva de ønsker å jobbe på videre.

– Det er svært godt å høre at det er flere som ønsker seg mer strategispill i Warcraft-universet, så når vi er ferdige med Legacy of the Void tror jeg at vi skal samle oss som et team for å snakke om hva som kan inspirere oss videre. Selvfølgelig vil vi da vurdere Warcraft, StarCraft eller til og med ne helt nytt. Alt er mulig, forteller Morten til nettstedet.

Potensial for mer StarCraft

I intervjuet bekrefter også Morten at Legacy of the Void vil være et sluttpunkt for historien de har fortalt siden Wings of Liberty. Likevel betyr ikke det at StarCraft III er noe de skufler under teppet umiddelbart.

StarCraft II: Legacy of the Void er neste spill ute for Blizzard.

– Dette er ikke slutten for StarCraft, men det er slutten for disse figurene. Vi har ingen spesifikke planer, men jeg kan si at universet har så mye potensial at flere historier kan fortelles, sier han om seriens fremtid.

For øyeblikket er det likevel StarCraft II: Legacy of the Void som skal gjøres ferdig. Det tredje StarCraft II-kapitlet skal fokusere på den høybårne Protoss-rasen i det som har blitt beskrevet som en desperat siste kamp mot de onde kreftene som truer med å ødelegge alt. For de som ikke greier å vente er det mulig å få tak i en prolog til spillet nå, men da må man forhåndsbestille.

Vi satte pris på det forrige Warcraft III-eventyret.
The Frozen Throne mye mer enn en ordinær tilleggspakke »

Siste fra forsiden