Nå får Pokémon Ruby og Sapphire nyversjoner

Det oppussede gjensynet kommer til høsten.

Pokémon Ruby kom ut i 2003.
Nintendo, The Pokémon Company

Spåkula har ikke akkurat vært vanskelig å tyde når det gjelder Pokémon-nyversjoner. Siden serien først debuterte på Nintendos lille håndholdte gråmann, Gameboy, på tampen av nittitallet har selskapet vært flittige med å oppdatere de gamle spillene i takt med å utvikle nye. Derfor er det ikke så merkelig at utvikler Game Freak er klar med neste fortidsgufs nå, etter å ha sluppet Pokémon X og Pokémon Y til Nintendo 3DS i fjor.

Det begynner å bli en stund siden dette nå.

Denne gangen er det Gameboy Advance-spillene Pokémon Sapphire og Pokémon Ruby fra 2003 som skal pusses opp. Pokémon Omega Ruby og Pokémon Alpha Sapphire slippes til Nintendo 3DS i november. Dette forteller The Pokémon Company i en pressemelding.

Stort mer vet vi faktisk ikke om spillene, annet enn at spillet vil se nogenlunde ut som Pokémon X og Pokémon Y fra i fjor. Det første glimtet av spillet kan du se i traileren nederst i artikkelen.

Mer Pokémon på vei

Omega Ruby og Alpha Sapphire er ikke de eneste nye tilskuddene til Pokémon-familen. Tegnespillet Pokémon Art Academy – som lar små og store fans tegne sine favorittlommemonstre – kommer til Nintendo 3DS 4. juli. I tillegg kommer gratisspillet 1000 Pokémon til håndholdtmaskinen, men for øyeblikket er det kun Japan som er sikret det nedlastbare spillet.

I fjor høst tok vi en titt tilbake på spillene som startet alt.
– Pokémon var helt ulikt det meste vi hadde spilt før, skrev vår skribent »

Det første glimtet av nyversjonene.

Siste fra forsiden