Epic Games Store

Nå har Epic Games Store fått mod-støtte og achievements

Espen Jansen/Gamer.no

Epic Games' relativt ferske spillbutikkfront får stadig nye funksjoner, og sist i rekken er offisiell støtte for modifikasjoner og en gradvis implementering av achievements.

Førstnevnte dukket opp natt til fredag, da mech-spillet Mechwarrior 5: Mercenaries fikk støtte for brukerskapte modifikasjoner. Litt som på Steam, kan man dermed laste ned nye funksjoner og endringer til spillene sine ved å gå inn på mod-fanen i Epic Games Store.

Mod-støtten er foreløpig bare i en tidlig beta-fase, noe som blant annet betyr at man foreløpig ikke kan kommentere eller legge igjen anmeldelser på modifikasjonene. Man kan derimot gi de tommel opp hvis man liker det man får servert, noe som forhåpentligvis er en aldri så liten indikasjon på kvalitet.

Epic Games Store lukter også på achievements, og allerede nå har de første spillene fått støtte for belønninger for å utføre unike handlinger i spillene sine. Også dette er en funksjon som er i en tidlig fase, og det vil ta en god stund før dette er noe alle spill vil tilby.

I tiden fremover har Epic Games også sagt at de skal tilby andre etterlengtede tjenester som for eksempel muligheten til å gi gaver til andre spillere og andre sosiale funksjoner.

LES OGSÅ: Nå har Steam gjort det vanskeligere å lure til seg billigere spill »

Siste fra forsiden