Nå hyrer Blizzard inn utviklere til et nytt Diablo-spill

Hva er det spillstudioet planlegger?

Konseptkunst fra Diablo III
Blizzard

Blizzard har begynt å søke etter personer som kan være med på å utvikle et nytt Diablo-spill. I skrivende stund søker spillstudioet etter alt fra grafikkingeniører og konseptkunstnere til en spillregissør for et uannonsert Diablo-prosjekt.

Diablo III: Ultimate Evil Edition.
Blizzard

Det er verdt å merke seg at Blizzard har søkt etter nye ansatte til Diablo-teamet siden i hvert fall april, og at det uannonserte prosjektet har blitt nevnt i stillingsutlysninger en god stund allerede.

Regissørjobben er likevel den mest interessante her. Den skal fylles etter at Josh Mosqueira, som tok tøylene for Diablo III i 2013, har sagt opp jobben sin. Dette melder Polygon.

Utvidelse eller oppfølger?

Spørsmålet er om det er en ny utvidelsespakke til Diablo III, eller et helt nytt spill, som ligger i planene for Blizzard nå. Siden det tredje innslaget i serien kom i 2012, har det fått jevnlige oppdateringer fortløpende, samt én større utvidelsespakke kalt Reaper of Souls i 2014.

Diablo III: Ultimate Evil Edition.
Blizzard

Det har gått noen løse rykter om en andre utvidelsespakke til Diablo III tidligere, men ingenting har materialisert seg ennå.

Uansett hva det er Blizzards Diablo-team jobber med, tviler vi på at det kommer frem i lyset med det første. Spillutvikleren har for øyeblikket mer enn nok med å ri på Overwatchs suksessbølge. Til nå har over 10 millioner kjøpt spillet siden lanseringen i mai.

Diablo III og utvidelsen Reaper of Souls er ute til PC, Xbox One og PlayStation 4.

Les også:
For 21 år siden leverte en liten utvikler dette dokumentet til Blizzard – ett år senere ble Diablo lansert »

Siste fra forsiden