Nå kan du få plattform­klassikeren Oddworld: Abe's Oddysee gratis

Oppdatert: Tilbudet er over.

Oddworld Inhabitants

Akkurat nå kan du ta en gratistur tilbake til nittitallets glade plattformdager, med klassiske Oddworld: Abe's Oddysee. Steam, Humble Store og GOG.com tilbyr spillet for kroner null, men bare frem til torsdag 21. september.

Oddworld: Abe's Oddysee byr på klassisk plattformaction.
Oddworld Inhabitants

På Steam navigerer du til spillets butikkoppføring, og finner «Install Game»-knappen. Det legges da til i biblioteket ditt, slik at du kan laste det ned når du vil.

I Humble-butikken går du til spillsiden og trykker på den grønne knappen merket «Add to Cart». Ved å logge deg inn vil du motta videre innstrukser på e-post, som forklarer hvordan du kan aktivere spillet via Steam.

Foretrekker du å handle med GOG er prosessen ganske lik. På spillsiden trykker du på «Get it Here»-knappen og logger deg inn. Deretter legges spillet automatisk til GOG-biblioteket ditt, og du kan enten laste det ned for seg selv eller spille via skrivebordsprogrammet GOG Galaxy.

Uansett hvilken butikk du velger får du beholde spillet for alltid.

Abe's første eventyr

19. september 2017 markerte 20 år siden den opprinnelige lanseringen av Oddworld: Abe's Oddysee på PlayStation. Det første innslaget i det som etter hvert skulle bli en serie introduserte oss for den sjenerte fyren Abe, og hans flukt fra den grusomme Rupture Farms-fabrikken.

Spillere må styre Abe trygt forbi utallige feller, dødelig maskineri og skyteglade sikkerhetsvakter. På ferden møter man også protagonistens medarbeidere, som med en blanding av kløkt og raske reaksjoner kan geleides til frihet.

Oddworld: Abe's Oddysee ble pusset opp for noen år siden.
Nyversjonen var en klar forbedring fra originalen, mente vår anmelder »

Siste fra forsiden