Nå kommer Dungeon Siege III

Slippdatoen for det spennende actionrollespillet er klar.

Obsidian Entertainment har hatt flust med jern i ilden den siste tiden. I sommer leverte de Alpha Protocol, og i høst serverte utgiveren oss Fallout: New Vegas.

Action, action, action.

Nå har et nytt Obsidian-spill fått dato. Actionrollespillet Dungeon Siege III kommer nemlig til Europa 27. mai, det skriver GameSpot. Spillet gis ut på PlayStation 3, Xbox 360 og PC.

Som vanlig kan man også få seg noe godt attåt om man forhåndsbestiller. Hvis du gjør det gjennom Steam får du med enspillerversjonen av Dungeon Siege I og II gratis. Vanlige butikker vil også kunne tilby ekstrainnhold ved forhåndssalg, slik som gjenstander i spillet av typen ringer og amuletter.

Dungeon Siege III vil nok en gang finne sted i kongeriket Ehb, der maktbalansen mellom ulike grupperinger nå er helt ute å kjøre. Du skal ta rollen som et av medlemmene av 10th Legion, også kjent som beskyttere av landet. Du skal sørge for at det igjen blir fred i Ehb.

Vi kikket på spillet under Gamescom i fjor, og ble umiddelbart trollbundet. Vår reporter var nemlig helt fra seg av begeistring.

– Dungeon Siege III ser ut til å bli eit herleg kast tilbake til actionrollespela av den gamle sorten. Utviklarane hos Obsidian har derimot ikkje slått seg til ro med å kopiere den gamle formelen rubbel og bit. Dei har ivareteke essensen av dei gamle Dungeon Siege-spela, samtidig som dei har tilført mykje nytt, skrev Øystein Furevik i sin sniktitt.

Anmeldelsen leser du her på Gamer.no når det nærmer seg utgivelse.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden