Nå kommer Rocket League til Xbox One

Bilfotbalspillet lanseres på Microsoft-konsollen i februar.

Psyonix

Et av årets store indiesuksesser, Rocket League, er endelig på vei til Xbox One, annonserte utvikler Psyonix under torsdagens The Game Awards-utdeling. Spillet har vært tilgjengelig på både PlayStation 4 og PC siden juli i år, og fra februar 2016 får altså eiere av Microsofts konsoll også være med på moroa.

Rocket League kommer til Xbox One. (Video: Xbox)

Xbox One-utgaven inkluderer alt ekstrainnhold som hittil er lansert til PC-utgaven, i tillegg til to eksklusive biler inspirert av Gears of War og Halo:

– Vi har en sterk tilknytning til spesielt Gears of War fordi Psyonix-teamet utviklet Burnt Rubber-brettet til den opprinnelige Xbox 360-utgaven av Gears of War. […] Hva Halo angår er vi bare store, store fans – og det hadde vært galskap å ikke lage en variant av Warthog-bilen for spillet vårt, forteller visepresident i Psyonix, Jeremy Dunham.

Hverken Psyonix eller Microsoft nevner hvorvidt Xbox One-utgaven vil by på spill på tvers av plattformer eller ikke.

Vinteroppdatering

Julenissens slede ser litt annerledes ut i år.

1. desember fikk Rocket League en ny innholdspakke inspirert av Mad Max-filmene, som introduserte to nye biler, et nytt brett og en haug med bilpynt. Chaos Run-pakken er imidlertid ikke det eneste ekstrainnholdet som blir tilgjengelig denne måneden, og 14. desember blir det vinter i Rocket League-land.

Med den nye Snow Day-modusen kan spillere bytte ut fotballen med en hockeypuck og utfordre hverandre til kamp i en ny, isdekket arena. I tillegg introduseres en rekke juleinspirerte bildekorasjoner som kan låses opp etter hvert som man spiller.

Vår anmelder ble veldig begeistret for Rocket League.
– Dette er et råkult sportsspill »

Siste fra forsiden