Vinteren kommer til Rocket League

Bytt ut ballen med en hockeypuck og ta en svingom på isen.

PlayStation Europe

Psyonix gir stadig vekk ut nytt innhold til det enormt populære bilfotballspillet Rocket League, og 14. desember er det klart for spillets første vinteroppdatering. Vinteren er imidlertid ikke den beste årstiden for fotball, så derfor introduserer utvikleren like greit en ishockeymodus.

Julenissens slede ser litt annerledes ut i år.

I oppdateringen – som blir gratis for alle som eier spillet – får vi en ny arena dekket av is og snø, der fotballen kan byttes ut med en hockeypuck. I tillegg introduseres en rekke juleinspirerte bildekorasjoner som låses opp etter hvert som du spiller.

Det spiller ingen rolle om du vinner eller taper, men sjansen for å sikre deg julepynten er riktignok noe lavere enn for vanlige dekorasjoner. Klarer du ikke få tak i alle syv gjenstandene før 4. januar må du vente helt til neste år på en ny mulighet.

Mad Max-inspirert ødemark

Wasteland-stadion er inspirert av Mad Max.

Vinteroppdateringen er ikke det eneste ekstrainnholdet som er på vei, og allerede fra 1. desember kan spillere kjøpe en ny innholdspakke kalt Chaos Run. Denne introduserer to nye biler, mye bilpynt og en ny bane inspirert av Mad Max-filmene.

Wasteland-stadion er bredere enn de andre i spillet og bakken heller opp mot kantene, noe som ifølge utvikleren vil endre spillopplevelsen merkbart fra de vanlige Rocket League-kampene. Mens du må åpne lommeboka for å sikre deg de nye bilene blir denne banen, samt noen pyntegjenstander tilgjengelig helt gratis for alle.

Paradox er også flinke til å gi ut ekstrainnhold.
Europa Universalis IV får sin sjette utvidelsespakke »

Siste fra forsiden