Sea of Thieves

Nå kommer Sea of Thieves til Steam

Rett rundt hjørnet.

Sea of Thieves i digital utgave har hittil kun vært tilgjengelig via Xbox Game Pass og Microsoft Store, men nå ønsker utgiveren å utvide publikumet. På de offisielle Xbox-sidene kan man nemlig lese at spillet lanseres på Steam.

Sea of Thieves slippes på plattformen den 3. juni, og er dermed altså ikke langt unna. Microsoft har i anledning Steam-lanseringen snekret sammen en ny trailer fra spillet som du kan se øverst i artikkelen.

Steam-versjonen støtter for ordens skyld krysspilling, som betyr at man kan slå seg sammen med spillere på tvers av Xbox One, Windows 10- og Steam-plattformen. All progresjon vil også bli med over til Steam-utgaven.

Microsoft Studios

Middels mottakelse

Andre nyttige opplysninger man kan lese på spillets FAQ-side er at man ikke får Steam-versjonen gratis on man allerede eier spillet, for de som måtte anta det, og utgaven vil ikke komme med låst bildefrekvens.

Sea of Thieves ble utgitt i mars 2018 og fikk middels mottakelse i begynnelsen, men etter mange oppdateringer tok salgstallene seg opp, og i januar i år ble det rapportert at spillet hadde nådd 10 millioner spillere.

Mye av kritikken mot spillet handlet om mangel på innhold, noe også vår anmelder pekte på.

– Dessverre er det vanskelig for meg å anbefale å kjøpe dette spillet på grunn av mangelen på innhold. Jeg har hatt ganske så mye moro med Sea of Thieves, men det er ikke fordi spillet er spesielt bra. Det har vært gøy fordi jeg og vennene mine selv fyller rammeverket vi har fått av Rare med våre egne historier, skrev vår mann og delte ut 6 av 10 poeng.

Les også: Smart Delivery vil la deg oppgradere spill gratis fra Xbox One til Xbox Series X »

Siste fra forsiden