Steam - nytt design

Nå kommer Steam-oppussingen

Åpen beta fra midten av september.

Steam

Opp gjennom årene har vi fått små ryktedrypp av at Valve jobber med å gi Steam et etterlengtet ansiktsløft. Senest i mars fikk vi noen glimt fra Valve selv. Nå virker det som om de er så å si ferdige, og inviterer alle til å teste ut det nye grensesnittet.

Fra 17. september åpner Steam for betatesting av det nye spillbiblioteket. Du kan selv se bilder av hvordan dette blir seende ut i bildekarusellen nedenfor.

Endringene går i bunn og grunn ut på to ting: å tydeliggjøre hva vennene dine gjør og har gjort, samt gi deg oversikt over hva som er nytt i spillene. Det virker ikke som om det er noen ny funksjonalitet på plass, men det som allerede er der blir litt mer lesbart.

– Vi gjør det enklere for deg å holde deg oppdatert på endringene som skjer i spill, og om hvem som spiller hva. En av tingene vi vet dere liker med Steam, er å kunne involvere seg direkte med spillene etter hvert som de utvikler seg over tid. Det nye biblioteket gjør det ikke bare enkelt å se om et spill er blitt oppdatert, men takket være den nye arrangementsfunksjonen også hva oppdateringen handler om, og hvorfor du bør starte opp igjen spillet, forteller Valve.

I sommer lekket det også bilder av det som virker å være en ny måte å vise frem samlekortene som man kan få av å spille. Denne er nok ikke på plass når vi får teste dette selv om et par uker, men det er ikke utenkelig at vi ser det i fremtiden.

LES OGSÅ: Ubisoft: – Steams forretningsmodell er urealistisk »

Siste fra forsiden