Call of Duty: Warzone

Nå kommer Warzone-kampene for 200 spillere

Call of Duty: Modern Warfare-eiere kan vente seg en nedlasting på 22-36 GB.

Activision

Sent på mandag avduket Activision et påbygg til Call of Duty: Modern Warfares fjerde sesong. En ladning med nytt innhold rulles ut morgenen den 30. juni, med nyheter for både flerspillerdelen og battle royale-modusen Warzone.

Nå blir det enda mer hektisk i Verdansk.
Activision

Utgiveren advarer om at nedlastingen blir på 22-36 GB for Modern Warfare-eiere og 22-30 GB for de som kun har den frittstående Warzone-utgaven. Med nedlastingen unnagjort vil spillets totale størrelse imidlertid være mindre enn før.

200 spillere på slagmarken

Blant de største nyvinningene er en ny Warzone-variant med 200 spillere, opp fra spillets vanlige 150. Rykter om de ekstra store kampene dukket opp allerede før lanseringen av Warzone, men de kom altså først nå – og foreløpig kun i form av en midlertidig modus.

Av annet innhold introduserer Warzone nye Supply Run-oppdrag, en kikkert og flere våpen til Gulag-kampene. Spillere bør også merke seg de mange balanseendringene til spillets våpen, inkludert redusert effektivitet for det voldsomt populære Grau-geværet.

Våpenendringene gjelder også for Modern Warfares vanlige flerspillermodus. Denne får et nytt kart – Cheshire Park – og en ny modus – Team Defender – i tillegg til en ny pulje med playlist-alternativer.

Warzone skal leve side om side med fremtidige Call of Duty-spill.
Infinity Ward hinter også om støtte for PlayStation 5 og Xbox Series X »

Siste fra forsiden