Nå kommer zombiene til Red Dead Redemption

Prærien må ryddes for levende døde.

26. oktober kommer den siste av de planlagte innholdspakkene til western-eposet Red Dead Redemption. Det forteller Rockstar i en pressemelding på den offisielle nettsiden.

Døde banditter og cowboyer vekkes til live i Undead Nightmare.
Trailer.

Undead Nightmare tilfører nytt innhold til både enspiller og flerspiller, der prærien brått oversvømmes av vandøde som er delt inn i fire ulike klasser. I tillegg må man også beskytte seg mot nye rovdyr.

Til hjelp får man et nytt våpen kalt Blunderbuss, som kan skyte rester fra falne zombier. Våpnene Tomahawk og den eksplosive riflen gjør for øvrig comeback, men blir kun tilgjengelig for de som også har kjøpt innholdspakkene Legends and Killers og Liars and Cheats.

I enspiller er det ventet nye områder, våpen, hendelser og oppdrag, der man for eksempel må finne og redde en savnet overlevende i mengden zombier. I følge Eurogamer.net lover Rockstar tolv nye timer med moro bare i enspiller.

I flerspiller får vi modusen «Undead Overrun», hvor stadig tøffere bølger av infiserte fiender angriper spillerne som må samarbeide for å overleve. Tidligere er det også annonsert at du får spille som en av åtte zombie på nettet og jakte på nye dyrearter.

Undead Nightmare kommer i salg 26. oktober, på Xbox Live og PlayStation Network.

Rockstar forteller til slutt at de planlegger å samle alle innholdspakkene i en frittstående, fysisk utgivelse, som også får navnet Undead Nightmare. Utgivelsesdatoen for denne pakken er ikke bestemt.

Siste fra forsiden