E3 2019 - Final Fantasy VIII Remastered

Nå skal Final Fantasy VIII endelig pusses opp

Kommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch i år.

De siste årene har Square Enix lansert flere nye versjoner av eldre Final Fantasy-spill. Titler som Final Fantasy VII, Final Fantasy IX og FInal Fantasy X har gjenoppstått på nyere plattformer, men det har lenge vært stille rundt det åttende spillet i serien.

Natt til tirsdag kunne Square imidlertid kunngjøre at tiden omsider er inne for å gjenoppleve kjærlighetshistorien mellom Squall og Rinoa.

Med en fersk trailer for spillet, som du kan se over, kunngjorde utvikleren at Final Fantasy VIII Remaster er på vei til både PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch. Noen nøyaktig slippdato er ikke avslørt, men etter planen blir lanseringen en gang før året er omme.

Som de andre oppussingsprosjektene byr dette på en visuell overhaling av originalspillet, men utover det har ikke Square kunngjort de store endringene.

Final Fantasy VIII ble opprinnelig lansert i 1999, og lanseringen av Remaster-versjonen markerer dermed 20 år siden fans først fikk kloa i det. Originalspillet fikk mye positiv omtale, men det regnes likevel som et kontroversielt innslag til serien på grunn av et kampsystem som skiller seg kraftig fra de øvrige spillene.

På vår E3-side finner du en bunke nyheter fra årets messe »

Siste fra forsiden