Final Fantasy VIII

Nyversjonen av Final Fantasy VIII har fått slippdato

Og en ny trailer har vi også fått servert.

På årets E3-messe kunngjorde Square Enix at Final Fantasy VIII, i likhet med flere andre spill i serien, skulle gjenoppstå i ny prakt på dagens plattformer. Nå har utgiveren gitt oss både lanseringsdatoen og en ny trailer.

Final Fantasy VIII Remastered slippes til PlayStation 4, Xbox One, Steam og Nintendo Switch den 3. september i år, og dermed er det altså rett rundt hjørnet. Den nye traileren ser du øverst i artikkelen.

Ny visuell drakt og andre endringer

Den renoverte versjonen av spillet får altså grafiske overhalinger, og i tillegg vil man også finne spillmekaniske endringer og nyheter her og der.

Square Enix

Blant annet byr spillet på 3X «speed boost», som vil gjøre progresjonen noe raskere, og en «no encounter»-modus – noe man også finner i andre nyversjoner av Final Fantasy-spill.

Final Fantasy VIII ble opprinnelig lansert til den første PlayStation-konsollen i 1999 og fikk en Windows-versjon året etter. Spillet fikk generelt gode anmeldelser, men mange var samtidig kritiske til kampsystemet, som introduserte en del nye elementer.

For øvrig er også en nyversjon av forgjengeren Final Fantasy VII på vei, men denne lanseres ikke før den 3. mars neste år. Nyversjonen skal blant annet by på et fullstendig overhalt kampsystem, og vi fikk ta en titt på spillet i forbindelse med E3-messen i år.

Les også: Final Fantasy VII Remake introduserer ny materia og fjerner noen eldre varianter »

Siste fra forsiden