Overwatch

Nå skal Overwatch automatisk avslutte kamper dersom det oppdages juksing

Det neste steget innen antijuksetiltak, sier Blizzard.

Blizzard

Juksing er et vedvarende problem i dataspill, og særlig de populære, nettbaserte skytespillene er rammet av dette problemet. Nå har Overwatch-utvikleren kommet med et nytt og mer radikalt tiltak mot juksemakerne.

I en ny utvikleroppdatering opplyser visesjef for Blizzard Entertainment Jeff Kaplan at de har fått på plass et system som innebærer at Overwatch-kamper automatisk vil bli avsluttet dersom spillet oppdager juksing.

Hele videooppdateringen kan du se nederst i artikkelen.

Blizzard

Forbedrer også antijuks-teknologien

Ifølge Kaplan vil ikke stengningen av kampene få negative konsekvenser for lagene som konkurrerer, uavhengig av hvilket lag juksemakeren befinner seg på. «Veldig harde tiltak» vil imidlertid iverksettes mot selve juksemakerne.

Blizzard ser på det nye tiltaket som det neste evolusjonssteget i kampen mot juksemakere. Samtidig skal Blizzard også ha forbedret selve teknologien bak oppdaging av juksing, uten at det er helt klart hva dette innebærer.

Av andre nyheter kan utvikleren opplyse at Summer Games-eventet denne gangen vil starte mye tidligere enn før, men uten å dele tidspunktet. En ny figur, som blir helt nummer 31 og mannlig, er også på vei, og vil komme litt senere enn vanlig.

Les også: Nå skal Overwatch-landslaget velges »

Siste fra forsiden