Nå vet vi mer om den første Sea of Thieves-utvidelsen

Se hva du kan vente når The Hungering Deep slippes neste uke.

Sjørøverspillet Sea of Thieves får sin første pakke med gratis tilleggsinnhold til neste uke, nærmere bestemt 29. mai. Utvidelsen – The Hungering Deep – ble først kunngjort for en drøy måned siden, og nå vet vi mer om hva spillere kan vente seg.

The Hungering Deep introduserer en ny trussel til Sea of Thieves den 29. mai.
Rare

Via spillets nettsider avslørte Rare denne uken et knippe nye detaljer om innholdet i The Hungering Deep. Utvidelsen introduserer en håndfull permanente nyvinninger til spillet, men skilter først og fremst med en kampanje som kun blir tilgjengelig i en begrenset periode.

På havets dyp

I The Hungering Deep får spillere stifte bekjentskap til en fraksjon kalt Bilge Rats, og spesielt en uheldig sjøulk ved navn «Merry» Merrick. Kompaniet sitter på verdifull informasjon knyttet til en ny trussel som lurer på havbunnen, men modige pirater som ønsker å oppklare mysteriet og heve belønningen som venter må først følge diverse spor og løse ulike gåter.

Basert på Rares uttalelser er Merrick og Bilge Rats-gjengen kun på en kort visitt, og etter en hittill ubekreftet stund drar de sin vei. Monstret som lusker under overflaten blir det imidlertid ikke like lett å bli kvitt, og spillere vil fortsette å støte på det selv etter kampanjen er avsluttet.

Dette er hva Sea of Thieves har manglet: mer roping.
Rare

Foruten den skjulte trusselen lokker The Hungering Deep med flere nye gjenstander, som har kommet for å bli i Sea of Thieves. Blant disse er en tromme som fungerer akkurat som de andre musikkinstrumentene i spillet, og en ropert som lar deg bjeffe ordre til mannskapet ditt eller rope utvalgte gloser til passerende skip.

De som ønsker å skille seg ut kan tilpasse figuren sin med nye tattoveringer og arr. Skip kan også utstyres med diverse flagg, for å melde fra til andre spillere hvilken hensikt du har ute på havet.

Rare har mange planer for fremtidige Sea of Thieves-utvidelser.
Ytterligere to gratisutvidelser skal komme senere i år »

Siste fra forsiden