Nå kan du teste R.U.S.E

Nå kan du teste R.U.S.E

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

R.U.S.E. lanseres 3.juni til PS3, Xbox 360 og PC, men allerede nå har du muligheten til å teste dine bløffe-ferdigheter på slagmarken. Den åpne betaversjonen av spillet er nemlig tilgjengelig for nedlasting via Steam.

Les også: Sniktitt: R.U.S.E.

R.U.S.E. er et sanntids-krigsstrategispill som tar sikte på å fornye sjangeren ved å legge vekt på å villede og narre motstanderen. I tillegg har spillet en motor som gjør det mulig å zoome fritt mellom fugleperspektiv og mikronivå.

I betaversjonen kan du velge mellom seks ulike faksjoner (US, UK, GER, USSR, FRANCE, IT) og trene mot CPU-motstandere før du begir deg ut på ekte multiplayer-krig i én av de tre tilgjengelige modiene 1939, 1942 eller 1945.

Det finnes syv kart å boltre seg på og inntil ti forskjellige villedningsmanøvre (ruser) du kan kombinere for å bekjempe fienden.

Les også: Strategispillet R.U.S.E. annonsert

I forbindelse med betalanseringen har Ubisoft sluppet en introduksjonsvideo for å hjelpe deg i gang (se under). Mer info og selve betaen finner du her.

Kommentarer (10)

Forsiden akkurat nå

Til toppen