Norges største spillmesse åpner dørene til helgen
(Bilde: Sunniva Tønsberg Gaski/Gamer.no)

Norges største spillmesse åpner dørene til helgen

Spill, teknologi, e-sport, cosplay og foredrag står på menyen på SpillExpo.

Vinteren nærmer seg, og med det er det på tide å melde at Norges største spillmesse, SpillExpo, åpner dørene sine igjen. Arrangementet stelles i stand for fjerde året på rad, og forteller allerede om rekorder i antall utstillere og billettsalg. 

Større enn noen gang

Det var populært i fjor da publikum fikk lov til å spille mot og med kjente e-sportutøvere.
Det var populært i fjor da publikum fikk lov til å spille mot og med kjente e-sportutøvere. Bilde: Sunniva Tønsberg Gaski

– Årets utgave av SpillExpo ligger an til å bli den beste noensinne. Vi har allerede doblet antallet forhåndskjøpte billetter i forhold til fjoråret. I tillegg har vi lykkes med å utvide antall utstillere fra 60 i fjor, til over 100 i år, forteller messesjef Erling Løken Andersen i en pressemelding.

Hvis du tar turen til Norges Varemesse i Lillestrøm mellom den 6. og 8. november kan du besøke utstillere som blant annet PlayStation, Xbox, Bethesda og Activision Blizzard. Her vil det være muligheter for å prøve nye spill, samt å mimre med gamle favoritter. Det vil også bli foredrag fra norske spillkjendiser, og en Cosplay-konkurranse med en førstepremie med en verdi på over 13 000 kroner. 

Skal kåre Norges beste i Counter-Strike og League of Legends

Hvis det ikke var trekkplaster nok bør det også nevnes at finalene i høstsesongen av Telenorligaen finner sted under messen.

DETTE ER TELENORLIGAEN:

Norsk seriespill i Counter-Strike, League of Legends, Hearthstone og StarCraft II med 290 000 kroner i premier i 2015 sponset av Logitech G og Expert.

Toppdivisjonen i hvert spill består av de åtte beste i landet. Sluttspillet i StarCraft II og Hearthstone spilles på nettet.

PREMIENE I HØSTSESONGEN:

1. plass: Sponsorkontrakt med Logitech G til en verdi av 80 000 kroner
2. plass: 10 000 kroner
3. plass: 5000 kroner

Etter snart tre måneder med seriespill har de beste lagene møtt hverandre i semifinaler på nettet. Nå skal vinnerne endelig kåres på e-sportscenen på SpillExpo.

Finalen i Counter-Strike: Global Offensive står mellom Oslo Lions og London Conspiracy. Lagene møtes til et heftig best av fem-oppgjør klokken 14:00 lørdag 7. november.

Søndagen blir ikke noe kjedeligere: Fra klokken 12:00 til 16:00 skal League of Legends-delen av Telenorligaen avgjøres når myXMG møter Oslo Lions foran publikummet i messehallen.

Fair Play-pris i Telenorligaen

I tillegg til å kåre Norges beste i Counter-Strike og League of Legends, skal Gamer.no også dele ut én Fair Play-pris til det laget som har vist best oppførsel gjennom sesongen, vist god sportsånd, håndtert media best og vært gode ambassadører for norsk e-sport.

De som ikke har mulighet til å møte opp på messen kan se Counter-Strike-finalen på VGTV og League of Legends-oppgjøret på GamerTV.

Det er altså noe for alle på årets SpillExpo, om du er interessert i PC eller konsoll, foredrag, e-sport eller Cosplay, eller muligens alt sammen. Du kan lese mer om arrangementet på nettsidene til SpillExpo.

 

Kommentarer (5)

Black Week

onsdag

Følg salget på Gamer.no

Vi har oversikten over alle de beste gaming-tilbudene under hele Black Week og Black Friday.

Se alle tilbudene

Forsiden akkurat nå

Til toppen