Nanobreaker kunngjort

Spillet, som for øvrig skapes av Koji Igarashi, mannen bak Castlevania-spillene, har kanskje et veldig kjedelig og sært navn, men potensialet ligger der uansett.

Dermed kan PlayStation 2-konsollen igjen pryde seg med et japansk actionspill. Selv mener selskapet bak prosjektet, Konami, at det kan bli deres neste store franchise. Om Igarashi igjen kan replikere den suksessen han har hatt med Castlevania-spillene gjenstår likevel å se.

Nanobreaker er et raskt 3D-basert actionspill hvor hovedpersonen er armert med et mektig plasma-sverd som kan skifte form. Hans jobber å forsvare menneskeheten fra nanomaskinene, som vi aner har onde planer i tankene. I følge pressemeldingen skal spillere gjøre noe så nyskapende som å kjempe seg gjennom horder av fiender, samtidig som de kan bruke kroppene deres som våpen.

I Nanobreakers futuristiske verden var nanoteknologien egentlig ment til for menneskehetens vinning, men nanomaskinene ble altså plutselig veldig sinte. De slemme maskinene begynte å samle inn blodet til menneskene og jernet i bygningene, hvor målet er å bygge en hær av enda slemmere monstermaskiner. Grøss.

Nanobreaker er, som du sikkert greide å gjette deg til, et typisk "hack and slash" spill hvor du må memorisere kombinasjoner i det du suser gjennom den blodfylte, eller i dette tilfellet skrapfylte verdenen. Nanobreakers skal etter planen lanseres høsten 2004, og foreløpig forekommer det ingen skjermbilder fra spillet.

Siste fra forsiden