Natal lanseres med ny konsoll?

Ryktene vil ha det til at Microsoft skal lansere en oppgradert Xbox 360 sammen med Natal.

Før helgen fortalte vi at Microsoft planlegger å gjøre lanseringen av bevegelsesstyringen Natal "like stor som lanseringen av Xbox 360". I følge nettstedet 1up har det sin naturlige årsak i at de faktisk skal lansere en ny Xbox samtidig.

Om ryktene er sanne er det ikke snakk om Xbox 720, men en oppgradering av maskinvaren i den eksisterende konsollen. Oppgraderingen vil gi rom for mer krevende spill med mer avansert grafikk. Om 1up har rett i sine antakelser vil spillutviklere kunne lage spill som både fungerer på Xbox 360 og den nye utgaven, men da trolig med ulike grafikkinnstillinger.

Konsollen skal etter sigende lanseres med Natal som standardutstyr. Det hevdes at annonsering vil skje på neste års Game Developers Conference, og at konsollen vil lanseres høsten 2010.

Hvis dette blir en realitet vil det i tilfelle markere en trend der konsollverdenen beveger seg nærmere PC-spilling med tanke på oppgraderinger. Både Nintendo og Sony har tidligere lansert nye utgaver av gamle konsoller, men at spill skal støtte to delvis ulike plattformer samtidig blir en ny konsollhverdag.

Siste fra forsiden