Natal-støtte i Fable 3

Det måtte jo bare skje?

Det var i går kveld på BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) i England at Peter Molyneux serverte den ikke fullt så overraskende nyheten. Det kom kanskje ikke som jula på kjerringa for spillentusiastene, men det gjør det ikke mindre spennende av den grunn.

Molyneux og hans selskap, Lionhead, har lenge vært tungt inne i Microsofts prestisje-prosjekt, noe vi har sett resultatene av i blant annet Milo-demoen. Det er nok heller ingen tilfeldighet at Fable 3 og Natal begge vil være å finne i butikkene mot slutten av 2010. Fable 3 er som kjent en av Xbox 360s største eksklusive titler, og man kan bare tenke seg synergieffekten av å lansere disse to samtidig med brask og bram.

Project Natal

Men hva kan Microsofts nye hjertebarn ha å bidra med i et spill som Fable 3? Vi kan antagelig være sikre på at Natal vil bli et valgfritt tilbehør til spillet, for å sikre et størst mulig marked. Da er det også nærliggende å tro at den heller ikke vil få en veldig sentral rolle i spillopplevelsen.

Uansett, så får vi alle håpe at "revolusjonen" drar i gang kalaset på annet vis enn som et tilbehør for minispill som vedhugging og øltapping. Nå er det bare å vente på at herr Molyneuxs famøse skrøner og ambisjoner atter igjen skal underholde oss.

(Kilde: VG247)

Siste fra forsiden