Naughty Dog snakker om PS3-spillet sitt

På E3-messen viste Naughty Dog frem en imponerende trailer fra deres neste prosjekt. Nå har de snakket med IGN om spillet.

Det nye spillet fra Naughty Dog ser i stil ut til å minne litt om Indiana Jones. Spillet er et tredjepersons eventyrspill med historiebasert gameplay, massevis av nevekamp, skytesekvenser, kjøretøy og hjernetrim. Mye av spillet foregår i jungelomgivelser i stil med de vi kjenner fra Far Cry, og det var disse som fikk folk til å legge merke til spillet på E3.

De ser nemlig svært flotte ut, noe som naturlig nok (etter fjorårets E3-oppvisning fra Sony) har fått mange til å mistenke at det de fikk se ikke var ekte. Naughty Dog har imidlertid bekreftet at traileren ble rendret i sanntid ved hjelp av deres PS3-motor, og at modellene, teksturene, shaderne og de andre effektene alle kommer fra selve spillet. Om den ferdige versjonen (på ferdig maskinvare) blir like god gjenstår likevel å se.

Spillet har vært under utvikling i omtrent ett og et halvt år, men har fortsatt ikke noe navn eller utgivelsesdato. En av tingene Naughty Dog har fokusert på er animasjonssystemet. Målet har vært å få menneskelige figurer til å se så troverdige ut som mulig, samtidig som bevegelsene deres er fullstendig kontrollerbare.

De har også fått mannen bak kamerasystemet i Prince of Persia: Sands of Time til å ta seg av kameraet i spillet, som vil være kraftig skriptet og følge viktige hendelser. Handlingen foregår på og rundt ei tropeøy, og Naughty Dog forteller at de bevisst valgte å ikke lage et spill med romsoldater i metallrustninger, men heller ville lage noe som skiller seg litt ut fra mengden.

Mer info finner du i IGN sitt intervju.

Siste fra forsiden