– Xbox 360 slår PS3

Microsoft er ikke i tvil om at deres konsoll har en sterkere posisjon i markedet enn PS3.

Det uhyre viktige julesalget nærmer seg for spillindustrien, og Microsoft er klar til kamp. Selskapet tror det nylig annonserte priskuttet vil sikre at Xbox 360 slår PlayStation 3 komfortabelt når det gjelder salgstall.

Blir Xbox 360 Elite en slager denne høsten?

– Hvis man ser på PS3, må en familien ut med mye penger for å skaffe en. Dessuten krever Sony at uerfarne spillere skal takle ting som Blu-Ray og trådløs spilling sånn helt uten videre, sier Microsofts markedsdirektør i Storbritannia, Dan Cornelius, til MVC.

Cornelius tror det enkle er det beste når det kommer til konsollsalg.

– Core-versjonen av Xbox 360 gjør det fortsatt godt, og et kutt i prisene vil gjøre at salget stiger ytterligere. Disse kundene liker det faktum at de ikke trenger å legge masse penger på bordet for teknologi de ikke trenger. Det betyr igjen at vi har tilgang på en kundebase Sony ikke kan nå med sin konsoll.

Markedsdirektøren er ikke i tvil om hvor du får mest for pengene, nå som Elite-versjonen av Xbox 360 snart er ute.

– Nå som Elite kommer på banen og vi kutter prisene blir gapet mellom valuta for pengene større og større i forholdet mellom 360 og PS3. Vi føler at vi er i en sterkere posisjon enn våre konkurrenter før juleperioden, avslutter Cornelius.

Siste fra forsiden