Nedlastbare spill fra Namco Bandai

PowerUp Forever og Soul Calibur

Det lovende skytespillet PowerUp Forever og en ny versjon av klassiske Soul Calibur kommer snart til konsoll.

Shacknews har de første detaljene om PowerUp Forever, et nytt skytespill for Xbox 360 og PlayStation 3. Spillet skal lanseres over nettet (på XBLA og PSN), og kommer til sommeren.

Lekker arkadeaction for PS3 og Xbox 360.

PowerUp Forever ser i utgangspunktet ut som et enkelt arenaskytespill i samme stil som Super Stardust HD på PS3. Spillet har imidlertid noen spennende ess i ermet.

Etter hvert som du skyter ting vil nemlig romskipet ditt vokse seg større og større. Samtidig zoomer kameraet stadig ut, slik at du får se mye mer av verden.

Når du blir større vil du også vekke interessen til nye og større fiender, som tidligere så ut til å være deler av spillbrettet. Shacknews beskriver spillet som en slags actionfylt blanding av Spore og Katamari Damacy.

Namco Bandai har også fortalt at de jobber med en ny versjon av klassiske Soul Calibur. Denne er kun bekreftet for Xbox Live Arcade, og vil lanseres i juli.

Spillet kommer med full HD-grafikk, og kommer med alle spillmodusene fra originalversjonen. Flerspiller blir imidlertid begrenset til de lokale modusene, da det ikke blir støtte for nettspilling.

Siste fra forsiden