Nedtur for Tony Hawk

I en ny finansrapport avslører Activision navnet på det neste Tony Hawk-spillet, men ikke stort mer.

Siden det første Tony Hawk-spillet kom på markedet mot slutten av 1999, har serien mer eller mindre satt standarden for ekstremsportspill, og de aller fleste utgivelser har medført stor popularitet fra pressen, tilhengere og nye spillere. Serien lister over åtte titler, og nå kommer nedturen i form av Tony Hawk's Downhill Jam.

Spillet blir for første gang nevnt i Activisions nyeste finansrapport, men utover selve spilltittelen, får vi dessverre ingen detaljer om historien, spillmiljøet eller hvilke plattformer spillet skal lanseres på. Det er imidlertid klart at spillet vil slippes i løpet av Activisions neste finansår, som strekker seg fra april 2006 til mars 2007.

- I finansåret 2007 ser vi på utvidelsen av Tony Hawk, Tony Hawk’s Downhill Jam, som et viktig produkt for oss, og en utvidelse av franchisen, er det eneste Activision ønsker å kommentere akkurat nå.

Downhill Jam var forøvrig navnet på et brett i det aller første Tony Hawk-spillet, og utfordingen lå i å komme seg raskt ned en brulagt skråning, hoppe over kløfter mens man fikk så mye poeng som mulig. I følge GameSpot stammer navnet også fra et enda eldre brettspill – Skate or Die.

Siste fra forsiden