Need for Speed: Underground i trykken

Electronic Arts forteller i dag at Need for Sped: Underground er ferdig utviklet og er på vei til trykking. Spillet er dermed i rute i forhold til lanseringen mot slutten av måneden.

Spillet skal i følge Electronic Arts lanseres i Norge 20. november på GameCube, PlayStation 2 og Xbox. PC-versjonen følger en uke etter, nærmere bestemt 27. november. Kun PC- og PlayStation 2-versjonen kommer med online-støtte.

Need For Speed: Underground er på mange måter et helt nytt NFS-spill. Nå får du ikke lenger utlevert en ferdigstilt bil, som du må kjøre med til du har vunnet nok til å kjøpe en ny og sprekere bil. Her skal du kjøpe en billig, gjerne brukt, bil som du så sakte men sikkert skal bygge opp til et testosteronosende monster.

Her er det bare fantasien som setter grenser for hva du kan gjøre. Etter hvert som du vinner flere konkuranser utover i spillet vil du tjene mer penger du kan legge i bilen din. Mange av konkurranseformene er kjent fra de tidligere spillene. Nytt for dette spillet er dragracing, noe som er typisk i streetracing-scenen.

Vi kommer tilbake med en fyldig omtale når spillet foreligger redaksjonen.

Siste fra forsiden