Touchdown i april

Nerd med lyssabel

No More Heroes 2: Desperate Struggle er ikke så veldig langt unna.

Det sære actionspillet No More Heroes hadde sine mangler, men mange spillere trykket det likevel til sitt bryst grunnet den spesielle humoren og galskapen som er varemerket til dets designer, Suda 51.

Virker ganske desperat.

Suda og hans Grasshopper Manufacture-studio avduket en oppfølger på Tokyo Game Show i 2008, og nå er No More Heroes 2: Desperate Struggle straks klart for Europa. Som med forgjengeren er det Rising Star Games som står for utgivelsen i vår verdensdel, og selv om de ikke har spesifisert noen dato er planen å slippe spillet mot slutten av april.

I No More Heroes 2 får vi igjen rollen som den nerdete drapsmannen Travis Touchdown. Noen har drept bestekompisen, og som om ikke det var nok har han mistet tittelen som drapsmann nummer én. Femti leiemordere må til pers hvis Travis vil ha tilbake tittelen, og dette blir en blodig affære. I motsetning til forgjengeren blir nemlig den europeiske utgaven av No More Heroes 2 ikke sensurert.

Utover massedrap har Travis fortsatt mer dagligdagse gjøremål å sysle med. Du kan blant annet leke med katten, shoppe klær og ta deg diverse deltidsjobber for å tjene til livets opphold. Disse jobbene tar form av 8-bits minispill.

Det første No More Heroes er forøvrig på vei til PlayStation 3 og Xbox 360. Om og når disse utgavene kommer til Europa vites ikke i skrivende stund.

Siste fra forsiden