Nervepirrende finale i Alienware Cup

Svært jevnt mellom LDG.cn og Na'Vi helt til siste kamp i Dota 2-turneringen.

Etter 23 dager med intense og spennende kamper er Alienware Cup over. Det kinesiske laget LGD.cn og det ukrainske laget Na'Vi kjempet om seieren i en best av fem-finale. De kinesiske lagene har lenge blitt ansett som de beste i DotA 2, men i det siste har europeiske lag dominert de kinesiske turneringene, G1-league og nå Alienware Cup.

Turbulent finale for ukrainerne

Na'Vi startet finalen med to veldig overbevisende seiere, og virket nærmest uslåelige. Den første kampen ble dominert av Na'Vi med både bra lagspill og god synergi, mens den andre kampen var mer avgjort av individuelle spillere, spesielt «Funn1k» med Dota 2-helten Clinkz. Etter disse to veldig ensidige kampene begynte det derimot å gå kinesernes vei, og kamp tre og fire var betraktelig jevnere. Dette betydde at det var 2-2 før den siste og avgjørende kampen der begge lag spilte godt, men Na'Vi fikk overtaket og ga det ikke fra seg igjen.

Nederst i teksten finner du et opptak av den siste, og avgjørende kampen.

Smakebit på The International

Siden denne turneringen er en smakebit av hva man kan forvente på The International i august, kan man anta at Kina ikke kommer til å være like dominerende som året før. Ser vi tilbake på fjorårets The International ser vi at de fire beste lagene var også de fire beste i Alienware Cup. Det har vært mange spennende kamper og mye bra underholdning, og hvis du vil se opptak av disse kampene kan du se de på Alienware Cup sin hjemmeside.

Les også: Dota 2-turneringen Alienware Cup nærmer seg slutten Les også: MLG dropper sommermesterskap i år

Siste fra forsiden