Nest siste sjanse i StarCraft II

Bli med i kveld for å vinne heftige premier i spillturneringen vår.

Vår landsdekkende spillturnering Gamer's Paradise har vært en formidabel suksess, og så langt har over 1300 mennesker meldt seg på i våre turneringer i spillene Crysis 2 og StarCraft II: Wings of Liberty. Samtidig sparker vi i gang to nye turneringer i FIFA 11 og Gran Turismo 5 til PlayStation 3 i morgen, og der blir det svært hektisk med åtte kvalifiseringsrunder på like mange dager.

I kveld avholder vi den syvende og nest siste kvalifiseringsrunden i Crysis 2 og StarCraft II (begge til PC), hvor man igjen får en sjanse til å komme seg til sluttspillet. Som tidligere vil konkurransen starte klokka 20:00, og den er åpen for alle som ikke allerede er kvalifisert. Det vil si at vi ikke gjør forskjell på om du har deltatt i tidligere kvalifiseringsrunder, eller er helt ny. Trykk her for å registrere deg. Klokken 20:15 trekkes hvem som spiller mot hvem.

Man spiller helt til vi sitter igjen med åtte nye kvalifiserte i kveld. Antall kamper avgjøres etter hvor mange som melder seg på. Om man ikke rekker å spille alle kampene på én kveld så kan man fullføre de resterende innen 48 timer. De som kommer til sluttspillet kjemper om en plass i finalene i Oslo, som avholdes fra 26. til 28. juni.

Meld deg på Gamer's Paradise her!

Siste fra forsiden