ELEAGUE Boston 2018 – Counter-Strike: GO

Neste major i Boston

ELEAGUE får nok en gang æren av å arrangere den Valve-sponsede major-turneringen.

ELEAGUE

DETTE ER ELEAGUE MAJOR BOSTON

Vis mer

16-lags major-turnering med omlag åtte millioner kroner i premiepotten. Gruppespillet foregår i såkalt sveitsisk format, der hvert lag er nødt til å vinne tre kamper for å gå videre til sluttspillet. Taper et lag tre kamper, er laget eliminert.

Turneringen er sponset av Valve, og har blant annet klistremerker av laglogoene man kan kjøpe i spillet under turneringen.

ELEAGUE bekreftet torsdag kveld på sine nettsider at de skal arrangere den neste major-turneringen i Counter-Strike: Global Offensive. Major-turneringene arrangeres to ganger i året, og er den mest prestisjefylte turneringen å vinne for lagene.

Denne gangen arrangeres turneringen i Boston, nærmere bestemt i Agganis Arena, som rommer nærmere 7 200 mennesker. Gruppespillet starter 19. januar, og varer til og med 22. Sluttspillet i Agganis Arena varer fra 26 til og med 28. januar. Vinneren av turneringen stikker av med halvparten av den svimlende premiepotten på omlag åtte millioner kroner.

Usikkerhet rundt en av legendene

DETTE ER LEGENDENE

Vis mer

Gambit
Immortals
Astralis
Virtus.Pro
fnatic
SK Gaming
BIG
North

I alle major-turneringene kvalifiseres automatisk de åtte beste lagene fra forrige major. Det kreves at lagene har beholdt tre av sine fem spillere. Immortals, som tapte i finalen forrige gang, har bare to av de spillerne i sin aktive lagoppstilling. ELEAGUE selv lister fortsatt opp Immortals som en del av lagene, men skriver at det er under vurdering.

Resten av lagene må gjennom minor-turneringene for å få seg en plass i major-kvalifiseringen. De åtte lagene som gikk ut i gruppespillet i Krakow får automatisk en plass i major-kvalifiseringen. Der finner vi norske Håvard «rain» Nygaard og FaZe Clan, som skuffet stort under forrige major.

Den europeiske minor-kvalifiseringen starter allerede 13. oktober.

Siste fra forsiden