The Crew Motorfest

Neste The Crew skroter fastlandet og foregår i stedet utelukkende på Hawaii

Ubisofts neste bilspill er like rundt hjørnet – se fartsfylt gameplay fra spillet her.

The Crew Motorfest ble første gang annonsert tidligere i år, og nå har Ubisoft sluppet en rekke nye detaljer om det kommende bilspillet. Vi visste fra før av at spillet skroter fastlandet i USA til fordel for å levere en omfangsrik og jordnær tolkning av Hawaii.

Spillet har tydelig lært en del av Forza Horizon-spillene, for også her er det snakk om en prangende bilfestival full av spreke biler og vågale stunts.

Ubisoft

Nytt i dette spillet blir fokuset på ulike spillelister, såkalte «playlists» – hver av disse består av en rekke oppdrag viet til flere unike biltyper, stilarter og tiår i bilens historie.

Blant de vi har sett så langt har vi én som er inspirert av gateløp i Japan, én tar oss med tilbake til 50-tallet med de utfordringene og gledene det innebærer, mens enda en fokuserer på elektriske superbiler.

Mellom slagene skal man få boltre seg på spillets utgave av den massive øya O'ahu, og i spillets nyeste trailer får vi ser hvordan dette innebærer alt fra jungelutforskning til offroad-lek på vei opp en askedekket vulkan.

The Crew Motorfest kommer til PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Windows den 14. september.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden