Nestegenerasjons skytespill fra Climax

Climax har akkurat kunngjort et kjøretøybasert skytespill for nestegenerasjons plattformer. De sier ikke mye om innholdet i spillet, men hevder det vil bli "episk".

Avalon er et skytespill hvor spilleren får benytte seg av en rekke ulike kjøretøy. Spillet foregår en eller annen gang i fremtiden, og målet for spilleren er å oppnå verdensherredømme. Gameplayet blander skyting og bilkjøring, og presenteres ved hjelp av grafikk som i følge Climax skal være noe av det beste vi noensinne har sett.

Spillet vil også utnytte seg fullt ut av flerspillermulighetene til neste generasjons konsollsystemer, slik at spillere får møtes online i spektakulære kamper. Dette er egentlig alt Climax har vært villige til å si om denne tittelen, som de for øyeblikket er i ferd med å presentere for de store utgiverne.

I og med at spillet ikke kommer på markedet før Xbox 2 og/eller PS3 dukker opp, er det ikke så rart at Climax holder seg rimelig tause om spillet. Om de får en utgiver med på laget kan vi nok forvente mer informasjon etter hvert.

Siste fra forsiden