Her er vår første podcast

Nettradio for massene

En ny æra begynner med den første av en lang rekke kommende podcaster.

For å gi våre lesere enda mer nyttig informasjon om spill av alle slag, og for å gi dere enda flere meninger og tanker fra våre spillskribenter, begynner vi nå med regelmessige podcaster på Gamer.no.

Ingen av oss er eksperter på verken de tekniske utfordringene eller sjangerens format, men vi håper dere likevel finner initiativet interessant og spennende. Denne pilotepisoden kan egentlig ikke kalles podcast, ettersom det ikke er mulig abonnere. Den er ikke distribuert andre steder enn gjennom denne artikkelen.

Formålet med denne første episoden er å få tilbakemelding fra lytterne på hva som kan gjøres bedre, og om dette i det hele tatt er noe man ønsker mer av.

I denne første podcasten (avspiller til høyre) diskuterer vi Fallout 3: Game of The Year Edition og det kommende massive onlinespillet Star Trek Online. Innenfor disse to temaene snakker vi også litt om hvordan rollespill lar sine spillere ta del i moralske problemstillinger, og hvordan mange utviklere av massive onlinespill ikke helt virker å ha forstått hvor vanskelig det er å lykkes i denne sjangeren.

Vi diskuterer Fallout 3: Game of The Year Edition i litt over 19 minutter før vi skifter tema til Star Trek Online. Hele sendingen varer i omtrent 36 minutter.

Flere podcaster som omhandler andre temaer følger snart.

Ser frem til deres tilbakemeldinger i forumet!

Siste fra forsiden