Neverwinter Nights 2 er ferdig

Gode nyheter for alle tilhengere av rollespillet Neverwinter Nights: Oppfølgeren er ferdigutviklet.

Atari og Obsidian Entertainment annonserte i dag at det høyt etterlengtede Neverwinter Nights 2 er ferdigutviklet og klar for lansering 3. november i Norge.

Handlingen i Neverwinter Nights 2 finner sted i Forgotten Realms-universet i Dungeons & Dragons, og spillerne blir tatt med tilbake til byen Neverwinter. Vi loves et helt nytt grafikksystem, en dyp historie, massevis av nye magiske formularer og mye mer. Spillet kommer med en kraftig flerspillerkomponent, samt et fullstendig nyutviklet redigeringsverktøy som lar deg lage dine egne eventyr og dele dem med vennene dine eller spille dem på nettet.

På veien gjennom Neverwinter Nights 2 treffer du på kjente og ukjente karakterer og opplever både nye og gamle spillområder. Du kan rekruttere opp til tre kompanjonger som kan hjelpe deg med utfordringene du vil møte, og spillet kommer med et forbedret kontrollsystem for gruppen din, noe som tillater mer dynamiske taktiske beslutninger i kamp og mer personlig samhandling mellom medlemmene i gruppen din.

– Neverwinter Nights 2 har vært en helt utrolig opplevelse å produsere. Vi prøvde fra begynnelsen av å lage en etterfølger som var tro med det originale Neverwinter Nights, slik at vi ikke bare tilfredstilte rollespillere, men også det store modifiseringssamfunnet, forteller Feargus Urquhart, adm. direktør i Obsidian Entertainment, i en pressemelding.

Neverwinter Nights 2 og Neverwinter Nights 2: Limited Edition vil bli utgitt til PC 3. november.

Siste fra forsiden