Neverwinter Nights 2 får samlerutgaver

Rollespillet Neverwinter Nights 2 får ikke bare én, men to samlerutgaver.

Atari har kunngjort at Neverwinter Nights 2 får to samlerutgaver - en "ond" (eller "chaotic evil", som det heter på rollespillspråket), og en "god" ("lawful good") versjon. De to utgavene vil trykkes i 60000 eksemplarer totalt, og vil være tilgjengelige både for de som forhåndsbestiller og de som kjøper spillet ved lansering.

For å gjøre det ekstra fristende å kjøpe samlerutgaven har Atari og Obsidian lagt inn en liten bonus i selve spillet - noe som heter "Blessed of Waukeen", og som gir spillerne en bonus for alle "saving throws", en magisk aura og tilgang på unike våpen og rustninger. Vi får også ti forhåndsgenererte figurer (enten gode eller onde).

I selve pakken får vi en stor samlerfigur (en Eldritch-kjempe for den snille versjonen og et kjempestort bergtroll for den slemme), en ring med motiver i blått eller rødt, en kunstbok, en DVD med musikk og kunst, et kart over spillverdenen og - til glede for de som ikke har spilt Neverwinter Nights før - originalspillet med begge ekspansjonene.

Atari forteller at de ønsket å gi de europeiske Neverwinter Nights 2-tilhengerne noe virkelig spesielt, og er sikre på at tilhengerne vil bli spesielt imponert over ringene og de andre duppedittene de har puttet i de to eskene. Neverwinter Nights 2 skal lanseres i oktober, og mer informasjon om spillet finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden