New World

New World hadde flere samtidige spillere enn CS:GO og Dota 2 i helgen

Over 900 000.

Amazon Games

New World har hatt sine problemer siden lansering, men det har ikke hindret nettrollespillet i å bli ufattelig populært. Flere hundre tusen spillere kaster seg på hver eneste dag, og i helgen satte spillet ny rekord for antall samtidige spillere.

New World er poppis.
Amazon Games

Ifølge nettstedet SteamCharts var så mye som 913 027 spillere logget inn samtidig på søndag kveld. Det holder til en fjerdeplass på listen over spill med flest samtidige spillere noensinne, kun bak PUBG, CS:GO og Dota 2.

Faktisk har New World hatt høyere tall enn samtlige Steam-spill den siste uka, med CS:GO på andreplass med sine 864 966 og Dota 2 med 624 521. I skrivende stund er det nesten 600 000 spillere som holder på med New World, sammenlignet med 330 000 i CS:GO og 265 000 i Dota 2.

Skal fikse servertrøbbel

Den voldsomme pågangen fortsetter å skape trøbbel for spillets servere, og spillere opplever enda lange køer og vanskeligheter med å komme seg inn.

I et forsøk på å bekjempe dette har Amazon doblet antallet servere siden lansering. I tillegg har utvikleren begrenset muligheten til å lage nye figurer på en server som er full, og det jobbes med å sette en stopper for spillere som er logget inn og tar opp plass uten at de faktisk spiller.

Muligheten til å endre server er også på vei, og skal etter planen rulles ut neste uke. I mellomtiden anbefaler Amazon at man begynner å spille på en vilkårlig server, slik at man kommer i gang, og deretter bytter til serveren der vennene dine spiller så snart det er mulig.

LES OGSÅ: Flere utviklere skal ha fått verktøy for å lage 4K-spill til Switch »

Siste fra forsiden