New World - åpen beta

Nettrollespillet New World begynner åpen beta

Slik får du tilgang.

Amazon

Torsdag sparker Amazon i gang en åpen betatest for nettrollespillet New World. Alle som vil være med er invitert, og utvikleren har forklart hvordan man får tilgang.

New World lanseres 28. september. (Video: Amazon)

Alt du må gjøre er å logge deg inn på Steam og finne frem butikkoppføringen for New World. Litt nedover på siden, under de forskjellige valgmulighetene for forhåndsbestilling, finner du knappen merket «Be om tilgang».

Når betadørene åpnes sender Amazon ut en e-post til alle som har registrert seg, som varsel om at nå kan man laste ned og begynne å spille New World. Utvikleren påpeker videre at fremdriften fra betatesten ikke blir med videre til fullversjonen.

Nettbasert rollespill

New World er et nettbasert rollespill, på lik linje med World of Warcraft og Star Wars The Old Republic, med sine egne løsninger og vrier på ting. Handlingen er satt midt på 1600-tallet, og spillere er med å kolonisere en fiktiv verden inspirert av Amerika.

Spillet ble opprinnelig avduket i 2016, og har siden slitt med en trøblete utviklingstid og flere utsettelser. Den foreløpig siste forsinkelsen kom i august, da utviklerteamet bestemte seg for å gjøre endringer basert på tilbakemeldinger fra spillets lukkede betaperiode.

Den nåværende lanseringsdatoen er 28. september, og New World blir da å finne på PC.

Call of Duty: Vanguard skal også ut i betatesting.
Activision slapp nye detaljer, og avslørte mer om det neste Warzone-kartet »

Siste fra forsiden