New World - utsatt

Nettrollespillet New World utsatt igjen

Var en snau måned unna lansering.

Amazon Games

Amazons etterlengtede MMO-innslag New World skal likevel ikke lanseres denne måneden. Utvikleren tok til Twitter på onsdag for å fortelle at spillet er utsatt med en snau måned, og nå skal ut 28. september.

New World er utsatt igjen.
Amazon Games

I uttalelsen skriver teamet at utsettelsen skyldes tilbakemeldinger fra fans under spillets lukkede testperiode, som ble rundet av tidligere denne uka. Amazon vil nå bruke den ekstra måneden på å gjøre forbedringer og fikse opp feil.

– Vi vil at New Worlds lansering skal være en positiv og morsom opplevelse for alle spillere, og det betyr at vi må gjøre noen forbedringer basert på det dere opplevde i den lukkede betaen. Så vi kommer til å trenge noen ekstra uker for å fjerne feil, forbedre stabilitet og finpusse på spillet, forklarer teamet.

Videre melder Amazon om stor oppslutning rundt det kommende nettrollespillet. I løpet av den lukkede betatesten var over en million spillere innom, og logget til sammen 25 millioner timer med spilling.

New World er et nettbasert rollespill, på lik linje med World of Warcraft eller Star Wars The Old Republic, med sine egne løsninger og vrier på ting. Spillet ble opprinnelig avduket i 2016, og lanseringsplanene har stadig vekk endret seg – fra i fjor sommer til våren 2021, til august og nå altså september.

LES OGSÅ: Fikk RTX 3090-skjermkort ødelagt av å spille Amazons nye nettrollespill »

Siste fra forsiden