New World  - Nvidia RTX 3090

Fikk RTX 3090-skjermkort ødelagt av å spille Amazons nye nettrollespill

EVGA lover å erstatte alle ødelagte kort.

Amazon

Etter en lang og turbulent utviklingstid kunne Amazon omsider begynne betatesting for nettrollespillet forrige uke. Den lukkede testfasen har riktignok ikke gått helt etter planen, og enkelte spillere opplevde at spillingen resulterte i ødelagte skjermkort.

Mer spesifikt skal det handle om Nvidias RTX 3090 – et av de beste og dyreste skjermkortene på markedet. Angivelig skal spillets ubegrensede bildefrekvens i hovedmenyen stå bak problemene, som endte med at noen kort bare døde.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Amazon forsikrer nå om at det er helt trygt å spille New World-betaen. Via sine nettsider forteller teamet at flere hundre tusen spillere har brukt millioner av timer i spillet, og kun et fåtall har opplevd problemer med skjermkortene sine.

For å berolige spillerne har utvikleren likevel rullet ut en oppdatering som begrenser bildefrekvensen i menyene og dermed reduserer belastningen på skjermkort.

Erstatter ødelagte kort

Felles for spillerne som har opplevd problemer er at alle tilsynelatende bruker 3090-kort fra produsenten EVGA. Selskapet har erkjent feilen og jobber nå med å erstatte ødelagte kort.

Som PCGamer melder har EVGA åpnet en egen New World-kategori for retur av kort. Her sender selskapet visstnok ut et nytt kort så snart du har sendt inn ditt eget, slik at du slipper å måtte vente på testing og potensielle reparasjoner.

LES OGSÅ: Nier: Automata skal endelig fikses på Steam »

Siste fra forsiden