New Vegas fylt med småfeil

New Vegas fylt med småfeil

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Fallout: New Vegas skal nå være ute i butikkene her til lands. Men amerikanerne, som har hatt spillet siden tirsdag, har allerede rapportert om en god del feil som har dukket opp i spillet.

Kotaku melder om alle slags merkelige, og komiske feil. Dette inkluderer et tilfelle med en hund som moonwalker i ekte Michael Jackson-stil og tilfeller hvor datastyrte personer i spillet hamrer løs på tastaturet til usynlige PC-er. Den morsomste og mest absurde er nok det roterende hodet til Dr. Mitchell, som er første person du møter på i spillet. Se videoen selv nedenfor:I tillegg har det rundt omkring på nettet blitt meldt om mer alvorlige "bugs", deriblant er det flere som har mistet sine lagrede fremskritt i spillet.

Det skal nevnes at flere av disse feilene ser ut til å inntreffe på PC-versjonen av spillet, og ofte den nedlastbare Steam-versjonen. Problemene med lagrede spill ser ut til å gjelde for alle konsoller. Spillverkets anmelder spiller PS3-versjonen, og har ikke merket noe særlig til feil så langt.

Bethesda jobber uansett på spreng med å fikse feilene, og lover at det vil slippes oppdateringer som ordner problemene så snart som mulig. I mellomtiden råder Bethesda spesielt 360-spillere til å lagre ofte.

Tekniske problemer er langt i fra noen ny ting for spill med Bethesdas navn på, men siden det er Obsidian som står for utviklingen denne gangen må man nesten begynne å lure om det er selve spillmotoren som skaper problemer.

PC-spillere som sliter med ytelsesproblemer kan teste denne uoffiselle fiksen, som har fungert for flere.

Les også: Fallout: New Vegas-gulrot til Xbox-eiere
Les også: Anmeldelse: Medal of Honor
Les også: Hva blir nytt i Trine 2?


(Kilde: Kotaku)

Kommentarer (11)

Forsiden akkurat nå

Til toppen