Nintendo Switch - Nintendo 64

Nintendo 64-spillene på Switch er de raskere 60Hz-versjonene

Nintendo bekrefter etter bekymring fra fansen.

Nintendo

Da Nintendo nylig bekreftet at Nintendo 64-spill er på vei til Switch, sa selskapet ingen ting om hvilke versjoner av spillene som kommer. Mange fans uttrykte bekymring over at det ville bli om de svakere PAL-versjonene, men denne uken kom gladnyheten fra Nintendo.

I en melding via den europeiske Nintendo-kontoen bekrefter selskapet at samtlige Nintendo 64-spill kjører i 60Hz på Switch. Dette til sammenligning med de opprinnelige 50Hz-variantene som var tilgjengelige i Europa, som både er langsommere og gjerne hadde tykke, sorte streker på topp og bunn av skjermen.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Nintendo påpeker videre at et utvalg av spillene byr på muligheten til å velge PAL-versjonen, for den som måtte ønske det. Disse inkluderer flere alternativer rundt valg av språk i spillet.

Ellers har den japanske spillmakeren ikke sagt noe om hverken lanseringsdato eller pris. Vi vet at det nye Nintendo Switch Online + Expansion Pack-abonnementet kommer i slutten av oktober og at det vil koste mer enn standardabonnementet, men de endelige detaljene er enda ikke klargjort.

Spill som inkluderes i abonnementet er blant annet Super Mario 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time og Mario Kart 64. Diverse Sega Mega Drive-spill er også med i pakken, og Nintendo lover å utvide biblioteket etter hvert.

LES OGSÅ: Forbrukerrådet kritiske til den nye Switch-modellen »

Siste fra forsiden