Nintendo Switch - Nintendo 64

Nintendo 64-spillene på Switch er de raskere 60Hz-versjonene

Nintendo bekrefter etter bekymring fra fansen.

Nintendo

Da Nintendo nylig bekreftet at Nintendo 64-spill er på vei til Switch, sa selskapet ingen ting om hvilke versjoner av spillene som kommer. Mange fans uttrykte bekymring over at det ville bli om de svakere PAL-versjonene, men denne uken kom gladnyheten fra Nintendo.

I en melding via den europeiske Nintendo-kontoen bekrefter selskapet at samtlige Nintendo 64-spill kjører i 60Hz på Switch. Dette til sammenligning med de opprinnelige 50Hz-variantene som var tilgjengelige i Europa, som både er langsommere og gjerne hadde tykke, sorte streker på topp og bunn av skjermen.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Nintendo påpeker videre at et utvalg av spillene byr på muligheten til å velge PAL-versjonen, for den som måtte ønske det. Disse inkluderer flere alternativer rundt valg av språk i spillet.

Ellers har den japanske spillmakeren ikke sagt noe om hverken lanseringsdato eller pris. Vi vet at det nye Nintendo Switch Online + Expansion Pack-abonnementet kommer i slutten av oktober og at det vil koste mer enn standardabonnementet, men de endelige detaljene er enda ikke klargjort.

Spill som inkluderes i abonnementet er blant annet Super Mario 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time og Mario Kart 64. Diverse Sega Mega Drive-spill er også med i pakken, og Nintendo lover å utvide biblioteket etter hvert.

LES OGSÅ: Forbrukerrådet kritiske til den nye Switch-modellen »

Nintendo Switch 2019
Les mer
Kommersielt samarbeid
Finn beste pris
Nintendo Switch Lite
Les mer
Kommersielt samarbeid
Finn beste pris
Nintendo Switch (OLED)
Les mer
Kommersielt samarbeid
Finn beste pris
Nintendo Switch Nintendo 64 Nintendo Switch Online

Les også

Siste fra forsiden