Nintendo annonserer Nintendo Labo

Lar deg bygge spilltilbehør til Switch ut av flate papp-mønster.

Tidligere onsdag skrev vi om Nintendos forestående kveldsannonsering. Nå har vi fått sett hva spillselskapet pønsket på, og det er absolutt noe ganske nytt.

Noen eksempler på Labo.
Nintendo

Nintendo Labo er en ny produktgruppe som lar deg bygge nytt Switch-tilbehør ut av flate pappmønstre. Som du ser i traileren over kan disse papp-platene bygges om til for eksempel et piano eller en fiskestang. Disse kreasjonene skal så virke som tilbehør til Switch-konsollen ved at du plasserer selve konsollen eller joy-cons inn i pappdingsene. Antageligvis er dette først og fremst myntet på de litt yngre spillerne.

Den første Nintendo Labo-pakken skal slippes 27. april. Det ser ut som om prisen på en pakke med forskjellige varianter vil ligge litt over 500 kroner, basert på den amerikanske prisen på 69 dollar. Denne pakken inneholder et hus, radiostyrte biler, fiskestang og mer, samt et Robot Kit som kommer med en robotdrakt. Software til variantene følger selvfølgelig også med i denne pakken.

De mest ihuga kan også kjøpe en tilleggspakke for en hundrings (10 dollar) med klistremerker, fargestifter og farget tape.

Switch gjør det for øvrig bra. Som vi nylig meldte har konsollen samlet sett solgt i over 10 millioner eksemplarer. Forgjengeren Wii U solgte kun 13,5 millioner enheter i løpet av hele sin livssyklus.

LES OGSÅ: Vi skulle ønske at denne Nintendo Switch-oppdateringen var ekte

Siste fra forsiden