Nintendo DS: Endelig design og navn

Nintendo har nå røpet det endelige utseendet og det offisielle navnet til den nye håndholdte konsollen deres. Det offisielle navnet til Nintendo DS blir...

Nintendo DS.

Med tanke på at hele spillverden kjenner den neste Nintendo-håndholdte som Nintendo DS, var det nok ikke dumt å gjøre det som opprinnelig var et kodenavn til det offisielle produktnavnet. I tillegg spiller navnet på det faktum at konsollen vil komme med to skjermer ("dual screen"), og akkurat dette er jo det som gjør denne konsollen annerledes en de andre håndholdte på markedet.

I tillegg til å offentliggjøre det endelige navnet, har Nintendo lagt ut bilder av det endelige designet til enheten. Nintendo DS kommer nå med en liten lagringsplass for stylus-pennen, noen av knappene er gjort litt større og maskinen er gjort litt slankere. Nintendo forteller også at høytalerne nå er i stereo, både med og uten høretelefoner.

Her er to bilder av Nintendo DS, slik den etter alt å dømme kommer til å se ut når den kommer i butikken. For å sammenligne med det gamle utseendet kan du stikke innom produktsiden vår, hvor vi også har to gamle Nintendo DS-bilder.

Siste fra forsiden