Nintendo har kommentert forskjellene mellom Wii U- og Switch-utgavene av det nye Zelda-spillet

Breath of the Wild får ikke full HD-oppløsning på noen av dem.

Nintendo

Vi vet nå det meste om Nintendos kommende spillkonsoll Switch, men ennå finnes det et og annet å avsløre om storspillet som lanseres samtidig, nemlig The Legend of Zelda: The Breath of the Wild. Nå har det kommet et knippe nye bekreftelser om spillet.

I en uttalelse overfor nettstedet IGN har Nintendo nemlig avslørt flere tekniske detaljer om det nye Zelda-spillet, samt nøyaktig hva som blir forskjellene mellom Switch- og Wii U-versjonen.

Ifølge uttalelsen vil begge utgavene ha en bildefrekvens på 30 bilder per sekund, så på dette punkt vil det altså ikke bli noen forskjeller mellom de to versjonene. I tillegg til dette vil begge utgavene også ha akkurat det samme innholdet.

Kun 900p-oppløsning på Switch

Nintendo

Når det gjelder oppløsning er det imidlertid forskjeller. Wii U-versjonen kjører med en oppløsning på 720p, mens Switch-versjonen kjøres med 900p-oppløsning. Begge konsollene støtter som kjent 1080p-oppløsning, og særlig overraskende er det kanskje at Switch-versjonen ikke klasker til med den fulle HD-oppløsningen.

Ellers bekreftet uttalelsen fra Nintendo at Switch-versjonen leverer høyere kvalitet og realisme på lydene fra omgivelsene, slik som lyden av skritt, gress og vann. Noen ikoner og knapper vil også være ulike, noe som trolig henger sammen med de ulike kontrollene.

Nintendo kunne også bekrefte at den fysiske Wii U-versjonen av spillet kreve 3 GB med plass på maskinen, samt at Wii U ikke vil få en Master Edition- og Special Edition-utgave av spillet.

Det kommer visst ingen bundle-utgaver av Nintendo Switch »

Siste fra forsiden