Nintendo lover flere spill til «kjernespillere»

Samler Wii-en din støv?

Nintendo forteller at det vil komme interessante nyheter til den harde spillkjernen under årets E3.

Mange har kritisert Nintendo for retningen selskapet har tatt med sin Wii. Titler som Wii Sports og Wii Fit fokuserer på enkelhet og en bred appell blant folk. Det har ikke vært så mange godbiter til de som definerer seg som gamere på konsollen, men dette lover nå Nintendo en endring på.

I et intervju med Gamepro, kunne Nintendo of Americas talsmann Marc Franklin fortelle at Nintendo planlegger å avsløre flere Wii-titler som «kjernespillere kommer til å være interessert i», i tiden rundt spillmessen E3 neste måned.

Franklin kunne videre fortelle at Nintendo var svært fornøyde med den økende interessen fra tredjepartsutviklere, og ser på spill som Okami som starten på en massiv støtte til konsollen:

– Se på planene til tredjepartsutviklerne. De innser at Wii er denne generasjons konsoll, og de ønsker å nå ut til den største brukerbasen.

Så spørs det hva Franklin mener når han sier «kjernespillere», om det er de som spiller Zack & Wiki, The Legend of Zelda: Twilight Princess og No More Heroes, eller de som spiller Wii Fit, Mario Party 8 og Wii Sports.

Siste fra forsiden