The Last Hope - Nintendo Switch

Nintendo Switch har fått en billig The Last of Us-etterligning

The Last Hope ber spillere om å hjelpe en ung jente gjennom en verden full av zombier.

The Last of Us har blitt en svært populær spillserie for Sony, med mange millioner solgte eksemplarer. Det gikk ikke ubemerket hen for VG Games, som nylig lanserte sin egen, heller uoffisielle variant på Nintendo Switch, kalt The Last Hope - Dead Zone Survival.

Brian må hjelpe Eve/Eva ut av zombieknipa.
VG Games

The Last Hope plasserer spillere i en dyster postapokalyptisk verden full av zombier. Her trer man inn i skoene til protagonist Brian Lee, en soldat/far som våger seg ut blant de vandøde for å utføre en ulike oppdrag.

Som spillets trailer forteller er det også en tidsmaskin med i bildet, av en eller annen grunn. Traileren ser du øverst i artikkelen.

Om ikke settingen hadde nok likheter med Naughty Dogs spill, skrur spillet alt opp et hakk med introduseringen av en ung jente kalt Eve eller Eva. (The Last Hope er litt uklart på navnet.) Brian må ta med seg jenta – en blåkopi av Ellie fra The Last of Us – gjennom den farlige verdenen og til sikkerhet.

The Last Hope henter mer enn bare litt inspirasjon fra The Last of Us.
VG Games

Spillets offisielle beskrivelse lover en fengslende historie med valgmuligheter som får konsekvenser for spillets gang. Man får også en haug med våpen å velge mellom, idet man slakter zombier i «ukjente områder» fulle av «engasjerende spillmekanikker» og «grafikk man virkelig kan leve seg inn i».

For den som måtte være interessert er spillet på tilbud den neste uka, for en tier. 13. juli går spillet tilbake til ordinær pris – 89 kroner. Så gjenstår det bare å se hvor lang tid det tar før Sonys advokater knakker på VG Games-døra.

LES OGSÅ: The Last of Us Part III-detaljer tilsynelatende avslørt i ny lekkasje »

Siste fra forsiden