Nintendos ferskeste spill har allerede fått en ny figur

ARMS introduserer kamphanen Max Brass, bare en snau måned etter spillets lansering.

Nintendo

Ved siden av The Legend of Zelda: Breath of the Wild og Mario Kart 8 Deluxe, er ARMS et av de største spillene som har blitt sluppet på Nintendo Switch siden konsollens lansering i mars i år. Vi var blant de som mente at spillet hadde evnen til å slå kraftig fra seg når det ville, uten at det nødvendigvis maktet å holde interessen over lenger tid – det var rett og slett for lite innhold, mente vår anmelder.

Dette kan det se ut som om Nintendo nå ønsker å gjøre noe med. Allerede etter en snau måned på markedet har de nemlig oppdatert spillet med ARMS' første nedlastbare figur, Max Brass.

Slik fungerer Max Brass i praksis.

Max Brass er lederen for den fiktive ARMS-ligaen, og er en kraftplugg av en slåsskjempe. Han slår fra seg med tunge og effektive knyttnever, og for de som er ekstra interesserte kan Nintendo også avsløre at Max er 52 år gammel, hele 195 centimeter høy og 117 kilo tung.

Figuren kommer i en helt gratis oppdatering, som også legger til en rekke nye armer, en ny spillmodus kalt «Hedlok Scramble», og en splitter ny kamparena, for å nevne noe. Den komplette oppdateringsloggen kan du finne på Nintendos hjemmeside.

Artig nevekamp

Ribbon Girl er en av figurene som var med fra begynnelsen av.
Nintendo

ARMS er et slåssespill hvor man bruker Nintendo Switchs avtagbare håndkontrollere som virtuelle never – slik sender man av gårde kraftige slag mot motstandere på tvers av flere tredimensjonale arenaer. Med på å gjøre opplevelsen fargerik og spennende, er det interessante figurgalleriet, hvor det er litt av hvert å velge mellom.

Alt var likevel ikke fryd og gammen da vi anmeldte spillet like etter juni-lanseringen:

– I tillegg lider ARMS av en akutt mangel på innhold og fanfare rundt kampene. Til å være et så fargerikt og sjarmerende spill er det overraskende lite som faktisk skjer. Figurene er unike og kommer med egne personligheter, men det er ingen bakgrunnshistorie eller ordentlig stemmeskuespill å finne, skrev Andreas Bjørnbekk.

La oss håpe at det blitt litt mer å ta seg til i ARMS med Max Brass' inntog, og at det kommer mange flere slåsskjemper like over horisonten.

Det er flere spill som oppdateres om dagen, men ikke alle er like nye:
Half-Life ble for eksempel oppdatert 19 år etter spillets lansering »

Siste fra forsiden